Skip to main content

  За клиенти със собствено производство „Hustler print“ може да Ви предложи специализирана услуга за създаване и изпълнение на персонализирани дизайни върху дрехи и аксесоари, като: рокли, клинове, спортни екипи, суитчъри,  тениски, туники, потници, чанти от плат, хавлиени кърпи, бански, шалове, шапки и различни други продукти и аксесоари.

  За печат и производство на полиестерни материи: спортни екипи, бански, туники за плаж, рокли, тениски, хавлиени кърпи, шалове и много други предлагаме сублимационен трансфер. При тази технология се постига изключителна детайлност с много живи и ярко наситени цветове на изображенията. Този процес е дълготраен и издръжлив на различно третиране и обработка, може да се прилага само върху бели материи с минимум 80% състав на полиестер в тях. /ликра, неопрен, вата, микрофибър, мрежа, сатен, шифон и др.

  Размера на печат е 1,60 см. ширина с неограничена дължина.

  Изисквания към файловете за печат:

  -растерни файлове: TIFF, PSD, JPEG в реален размер с поне 180 dpi/inch;

  -цветове, зададени по adobeRGB

  Цената се определя на кв.м.:

  -от 1- 20 кв.м./мостри / – 13 лв. без ддс.

  -от 20 – 50 кв.м.               – 10 лв. на кв.м. без ддс.

  -над 50 кв.м.                      – 8 лв. на кв.м. без ддс.

  “Hustler print” разполага с различни платове и размери кърпи на склад, като цени за тях можете да получите, след избора Ви на точна материя и количество.

  За памучни разкроени детайли или готови продукти, предлагаме директен „DTG“ печат, който е подходящ за печат на фирмени лога, снимки и изображение с индивидуален дизайн на клиента върху: тениски, потници, суитчъри и други продукти с минимум 70% състав на памук в материята. При тази технология мастилото навлиза в материята, която след това се изсушава на висока температура, запечатвайки по този начин изображението върху тъканите на текстила. При този вид печат няма ограничения в цветовете, той е дълготраен, а материите са устойчиви на пране. Прилага се върху бели, черни и цветни материали. При допир, продуктът запазва усещането за мекота и гъвкавост.

  Максималният размер на печат е 40-50 см.

  Изисквания към файловете за печат:

  -растерни файлове: TIFF, PSD, JPEG в реален размер с поне 180 dpi/inch;

  -цветове, зададени по adobeRGB.

  Цената, може да бъде изпратена към Вас, след:

  – подаване на файла с точен размер за печат.

  – върху какъв цвят основа ще се печата. /черно, бяло….др./

  – точни бройки за производство и позиция на печат.

  Така, след залагане на файла в принтера, може да се определи най-точно разхода на мастило и цената за производство.

  Рекламни тениски, шапки и други продукти, предлагаме налични на склад, като цените могат да бъдат изпратени към Вас, след конкретно запитване.

  Шевни услуги – “Hustler print” e предимно специализиран в шева и изработката на продукти от ликра – бански, клинове, тениски, потници, бюстиета и др.