Skip to main content

Платове за печат на рокли,кимона,туники и др.

Разполагаме с тествани и изпробвани полиестерни платове, подходящи за печат и изработка на продукти с Ваш дизайн.

Предлагаме материи, като неопрен, лен, сатен с ликра, шифон с лъскав и матиран ефект и много други подходящи за рокли, туники, панталони, сака, кимона и т.н.

Платове за печат на тениски и потници

Предлагаме текстилни полиестерни платове, подходящи за печат и изработка на рипсени потници, платове на дупки за баскетболни, волейболни и футболни тениски.

Предлагаме текстилни полиестерни платове, подходящи за печат и изработка на рипсени потници, платове на дупки за баскетболни, волейболни и футболни тениски, полиестерна материя с ликра, която наподобява памук за тениски и потници в сферата на модата. На място в печатницата, можете да намерите мостри.

Платове за печат на клинове и суичери

Разполагаме с разнообразие от внос на платове за печат и производство на всякакъв вид спортни екипи.

Платове за спортни суитчъри с различен грамаж и дебелина, плат за бюстиета и клинове за фитнес със стягащ ефект, тениски за спорт, плат за клинове за йога с мека и удобна структура за спорт.

На място разполагаме с изключително голямо количество от мостри на фабрики в Италия, България, Турция, Китай. При интерес, могат да се поръчат специално за индивидуален проект.

Платове за печат на бански

Предлагаме изключително богат избор на платове за бански.

Можем да предложим голям избор на платове с перлен ефект, матирани, лъскави с различна плътност и разтегливост в двете посоки. Изключително подходящи за производство на половинки бански, цели бански, мъжки бански /тип къси панталонки/, плажни поли, плажни рокли и др.

Платове за печат на хастари

Хастар за бански и бюстиета разтегаем в двете посоки за по-голямо удобство при производството на продукти с по-голям състав на ликра в материята.

Поддържаме налични в бежов, черен и бал цвят,  който е тестван и подходящ за печат и напасване на цветовете при артикули с нестандартни или по – специфични цветове.

Платове за печат на домашен текстил

В сферата на домашният текстил спадат голяма гама разнообразие от продукти като: възглавнички, чаршафи, одеяла, барбарони, плакати от плат, завеси, дамаски и др.

Могат да се използват материи, като сатен, габардин, шифон, плюш, непромокаеми платове и много др.  С такъв вид материи разполагаме в наличност и можем да Ви предложим на място!

Платове за печат на хавлиени кърпи

Разполагаме с двустранен плат с микрофибър от едната страна и памук от другата, също така имаме и такъв с да микрофибър от двете страни.

Разполагаме с двустранен плат с микрофибър от едната страна и памук от другата, също така имаме и такъв с да микрофибър от двете страни. Предлагаме и готови и обшити кърпи с различни размери и различна дебелина. Мостри можете да видите на място.

Чашки за бански

Чашките за бански са неизменна част и необходимост при производството на  повечето модели бански в спортният и модният бранш.

Това е консуматив, който се определя в зависимост от модела на бански. Те могат да бъдат кръгли, триъгълни, продълговати с елипсовидна форма и много други. Разполагаме с различни модели и цветове, като мостри можем да покажем, след описание на модела, размерите и цвета. Цената се определя от количеството и модела.

Конци и материали за шев

За изработката на всички модели продукти, напечатани и скроени в цеха, предлагаме всякакъв вид конци с различен състав и дебелина.

Разполагаме с каталози на доставчици от различни видове марки, като подбираме точните цветове, според цветовата гама на вече напечатания плат с дизайн

Можем да Ви съдействаме с набавянето на всички видове материали като: презрамки тип макарон, потискащи ленти, халки, дантели, етикети, плетени ластици, ципове и много други.

Тениски за директен печат

Екипът на печатница „Хъстлер – принт‘ може да ви предложи, всякакъв вид модели тениски за печат.

Разполагаме с каталози на всички марки и модели, които се предлагат на пазара като: “Promostars”, “Fruit of The loom”, “Roly”, “James and Nicholson”, “Stanley and Stella”,”Keya”, “Sol’s” и др.

Цените варират в зависимост цена-качество. Има тениски, които се използват в рекламата за еднократна употреба и такива, които се използват в сферата на модната индустрия.

На пазара има доста голямо разнообразие , като разлика е в плътността на тениската, модела, цвета и марката, също така количеството определя цената. Доста модели и класически цветове поддържаме на склад при нас, другите са с поръчка и доставка, като срока за доставка се определя от фирмата производител.

Изпратете запитване