Skip to main content

Трансферираме вашите дизайни и ги поставяме точно там, където искате да бъдат – върху качествени рекламни и модни продукти.
Hustler е специализирана услуга за създаване и изпълнение на персонализирани дизайни върху дрехи и аксесоари.

Създадохме Hustler, за да дадем възможност на всеки, независимо от дизайнерските му умения да пресъздаде своите виждания в авторски продукт. .
Независимо дали става въпрос за възглавници, кърпа или цяла лимитирана серия бански, с персонализирани технологии на печат и трансфер вашите дизайни се прехвърлят безпроблемно на почти всяка тъкан. Това е истинската промяна за модната и дизайнерска индустрия, сега достъпна и за вас.

Мисията на Hustler е да улеснява креативността  чрез свързване на хора, които правят, купуват и продават. Като частна компания ние създаваме и
усъвършенстваме всеки продукт и детайл с цел за постигане на най- висококачествени резултати. Нашите клиенти са както малки, средни и големи
компании, така и частни лица. Целта ни  е да предоставим на нашите клиенти директни и оптимални услуги в сферата на директен,, сублимационен и трансверен печат.

Екипът ни се състои от група професионалисти с дългогодишен опит в графичната и печатната индустрия. Съвместната работа с обща цел ни дава
възможност да предоставим на нашите клиенти най-високото качество и обслужване.

Вярваме в създаването на партньорства с нашите клиенти, за да им помогнем да постигнат най-добрите възможни резултати.

 

Бъди “Hustler”! По принцип да бъдеш възприеман като “Hustler” се е тълкувало като негативно в миналото. Напоследък обаче, да бъдеш виждан като “Hustler” от другите е не само комплимент, но и необходимост, за да успееш. В световен мащаб икономическият пейзаж се е променил драстично. Това може до голяма степен да се дължи на появата на технологии, нови инструменти и платформи, които могат да се използват, за да се свържем с другите.

В началото на това хилядолетие, способността на един предприемач,  да достига и да се свързва с висши ръководители на компании, за да промотира продукти или партньорства, е била силно ограничена. Това вече не е проблем, в рамките на 15 минути един предприемач може да достигне и да се свърже с голям брой производствени лидери и експерти, чрез натискането на един бутон. Старата поговорка “не е важно какво знаеш, а кого познаваш“ никога не е била по-достоверна от сега, това се отнася особено до бизнеса. В ранните етапи на едно ново начинание да можеш да се бориш и да постигаш на всяка цена е задължително за успеха: от разбирането как най-добре да се свържеш с тези, които са важни за бизнеса ти, до постигането на постоянен и стабилен успех, люшкайки се между крайностите да си упорит и в същото време досаден. Хъслингът в бизнеса не е просто умение, а изкуство. Необходимо е време, за да се отработи и усъвършенства, но веднъж усвоен, това е мощен инструмент в арсенала на предприемача. Освен, че е в състояние да преодолее миналия провал и конкуренцията, „Hustler“ не е само този, който довършва нещата докрай, но и ги кара да се случват, като за един предприемач последното е основен ключ към прогреса.

„Двете най-важни изисквания за голям успех са: първо, да бъдете на правилното място в точното време и второ, да направите нещо по      въпроса.“ – Рей Крок

Превъзходен пример за Hustler е покойният Рей Крок, въпреки че не е основателят на Макдоналдс, той е човекът, който го е превърнал в чудовищна компания за милиарди долари, каквато е  и днес. Когато бил продавач на млечен шейк, Крок се натъкнал на Макдоналдс, като потенциален клиент, но си тръгнал с визия как това да го превърне в нещо велико.

Макар че е възприеман като злодей заради враждебното поглъщане на Макдоналдс, неговите непрестанни трудолюбие  и упоритост не могат да бъдат отречени. От изцяло бизнес гледна  точка, Крок e единственото най-велико нещо, което се случва на тази компания, превръщайки я от самотна лавка за бургери  в Сан Бернардино, Калифорния, до световен франчайз, който чрез усилен и непрестанен труд и иновации се разраства до една от най-успешните компании за недвижими имоти по настоящем. Той постига това, като наема неуморни и  предприемчиви служители, не приема статуквото и вижда отказа като препятствие, а не като нещо непреодолимо.

Важността на това да си упорит се не може да се подценява. Ню Йорк- мястото, където се е развило това качество , е също мястото, където то се вижда най-добре в ежедневието. Не само предприемачите, но всички останали – от адвокати до хора на изкуството, разбират и ценят колко е решаващо това. Независимо дали става дума за събитие за създаване на бизнес връзки или случайно се приближаваме към търговец на улицата, “Hustler” имат определени ключови характерни черти:

  1. Непобедима работна етика;
  2. Невъзприемчивост към отказ;
  3. Иноваторски похват да бъдеш забелязан.

Тази последна черта ни препраща към споменатото по-рано от мен, че „не е важно това, което знаеш, а кого познаваш”. Силата на упоритостта особено, когато създаването на връзки е несравнимо с каквото и да било друго, важи с пълна сила за Ню Йорк. В град от 8,5 милиона души времето е от особено важно значение. Способността да цениш времето на другия е безценна, изкуството на постигането на желаното на всяка цена се основава на това да можеш да получиш внимание и влияние  и ключът към постигането на това е, като осигуриш стойност. Стойността е това, което задържа интереса на другите и е от първостепенно значение за поддържане на успешни отношения. Свързването на тази концепция отново с предприемачеството, потвърждава каква полза може да се осигури и как да се постигне това по начин, който не само облагодетелства клиента, но и го поставя в благоприятна позиция, е нещо типично за „Hustler“. В света на бизнеса да бъдеш  „Hustler“ вече е индустриален стандарт. Ако не си упорит, това не означава, че ще се провалиш, но най-вероятно няма да станеш по – добър от другите „Успехът“ може да бъде силно субективен и поради тази причина постигането на целта се възприема в различни крайности, това, което един ще нарече амбиция, друг ще нарече алчност. Амбицията да си по-добър от другите и мотивацията да инвестираш в работата си и да въведеш нужната иновация, за да изпъкнеш, е това, което разделя един предприемач, който се бори да успее на всяка цена от обикновения такъв. Така се е развил пейзажът на бизнеса и така тези, които правят бизнес, трябва да продължат, за да достигнат следващото ниво. Бъди „Hustler”.