Skip to main content

Кимона

Кимона сме произвеждали за модни брандове, изложбени събития, театри и клиенти, вплитащи и обединяващи модният и художествен стил в едно.

Произвеждат се най – вече за марки, налагащи се в сферата на художественият парти музикален свят. Костюмите могат да бъдат напечатани с изрисувани от художниците мотиви и изображения, пренесли идеите си върху плат с помощта на сублимационен печат.

Кройките на продуктите се изчертават и размножават на компютър с точно позиционирани по детайлите изображения, направени по идея и дизайн на клиента. След пренасяне на файловете върху плата, кимоната се скрояват или изразяват по кройката, след което се прошиват. Те могат да бъдат произведени с кройка на клиента или създадена и подадена от нас. Описание за подготовка на файл за печат можете да намерите тук.

Ф-ма „Хъстлер-принт“ разполага с разнообразни видове платове: шифон, сатен, тафта и др. предназначени за такъв вид продукти. Тях можете да разгледате тук.

Цени могат да се дадат, след точно изчисление на разхода на плат, печат, вида на плата, сложността на прошиване и срока на изпълнение.

Всякакъв вид информация можете да получите при запитване с точно описание на идеята, бройката, дизайна и модела на продукта на мейл: office@histler-print.com.

При експресни поръчки от 2 до 3 дни има 50% надценка.

Изпратете запитване