Мъжки тениски
18.00лв.
18.00лв.
18.00лв.
22.00лв.
22.00лв.
Дамски тениски

Epson SureColor F2000


Вече утвърденият в бранша и на пазара EPSON Sure Color F2000 е машина, заслужаваща внимание заради сериозните иновации, които предлага.  За първи път в света на полиграфията машината, мастилото и печатащата глава са направени така, че да работят заедно.

Предимствата, които предлагаме на своите клиенти са много и всеки може да се възползва от тях. Работата ни с F2000 е изключително успешна, за което говорят отзивите на нашите клиенти. Това се случва благодарение на качеството, високата надеждност и производителност, които машината предлага.

Печата върху различни видове облекла е солидно застъпен в цял свят, заради множеството приложения в най-различни сфери и индустрии. Благодарение на комбинацията от много висока производителност, поддръжка, която спокойно влиза в категорията „лека” и ниските разходи, ние от Hustler имаме възможност да предложим различни дизайнерски и печатни решения в сферата на печата върху текстил, бил той в светли или тъмни цветове. Услугите, които предлагаме са насочени, както към индивидуалния, така и към корпоративния клиент и неговите нужди.

Нашата платформа и оборудване позволяват на клиентите  да се възползват от възможността да изготвят сами своите идейни проекти и да получат качествена изработка на добра цена независимо дали ще поръчат единична бройка или поръчката ще бъде с по-голям размер. Изборът, който трябва да направите се свежда до цвета на текстилното изделие или казано технически CMYK пригоден за облекла в светлите тонове или CMYK + 4 x White, който е пригоден за материи в тъмните тонове като черното, например. Разполагаме и със специализиран софтуер, който ни позволява да можем предварително да изчислим стойността да всяка заявка, в това число Garment Creator дава много точни изчисления и за количеството на консуматива, който ще бъде необходим. Така всеки ваш проект може да бъде осъществен с максимална точност и на възможно най-добрата цена, а също така да предлагаме и на своите клиенти добри отстъпки и промоции. Чрез този софтуер, без каквито и да било затруднения, можем да превърнем проект в качествен и дизайнерски отпечатък върху  тениски, шапки, чанти, панталони и какво ли още не с до 25 мм. дебелина на повърхността.

Доказателство и гаранция за качествено изпълнение на вашите заявки и проекти е специалното мастилото, с което се работи. То позволява на тялото да диша, най-вече когато отпечатъка е поставен върху светъл текстил, който на свой ред остава много мек и приятен на допир. В същото време всеки отпечатък е защитен от напукване или изтриване.

Ние работим с мастилата EPSON UltraChrome DG, които създават невероятен отпечатък, в следствие на което резултатите определено ще бъдат забележими и трайни. Тези мастила са абсолютно безвредни и екологично чисти. Доказателство за това е международната сертификацията, която те имат. Освен това тези мастила гарантират запазване и на качеството и усещането за текстила върху, който е направен принта.

Резолюцията, с която можем да печатаме е 1440 x 1440 dpi. Това осигурява прекрасна форма на точката, както и на разположението, а в цветната гама се гарантират остри контури и плавни преливки.

Основните предимства на Sure Color F2000:

-Бързината, с която се отпечатва една фланелка, в най-бързия режим на машината може да бъде само 27 сек.

-Този принтер дава възможност за печат, както в  2 х CMYK, така и в  CMYK + 4 x White, тоест както на светли така и на тъмни материи.

-Поставките на текстил са с размери: малка – 10” х 12” или 254 х 305 мм, средна - 14” х 16” или 355 на 406 мм и голяма – 16” х 20”, която е с 406 х 508 мм, което позволява огромно разнообразие от възможни артикули и изделия. Освен това машината може да печата върху материали с до 25 мм дебелина.

-Печатащата глава е TFP, която е специална разработка.

-Касетите с мастило са с вместимост 250 х 600 мл и са заредени с мастило UltraChrome DG (CMYK + White). Тези мастила са сертифицирани като безвредни, екологично чисти и изключително качествени.

-Принтерът дава възможност за печат на ярки и наситени цветове, на качествен и плътен бял печат върху текстил в тъмните тонове, както и плътно черно върху текстил в бял и светъл цвят.