Условия за ползване

 

Добре дошли в Hustler-Print.com 

 
Тази уеб страница (наречена  „САЙТ“) е администрирана от дружество ХЪСТЛЕР ЕООД  (наречена и „ Hustler-Print.com”), със седалище в България, София, бул. България бл. 19- партер. 

 

Моля, прочетете внимателно общите условия по-долу преди да използвате САЙТА. 
За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия. 
Следните правила и условия установяват минимални изисквания. Използването на САЙТА се подчинява на общите разпоредби на закона. 
Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти. 
Също така, Hustler-Print.com ще осъществява промени на тези Условия за ползване, ако тези промени са наложени от влязло в сила законодателство, а ако са наложени със задна дата, промените ще се прилагат ретроактивно за вече доставени и потвърдени поръчки. 
 

В тези случаи Hustler-Print.com е задължен да информира ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ за най-новата версия, и ако се изисква, промените се прилагат и за поръчките вече доставени /потвърдени чрез публикуване в САЙТА. 
Ако някоя от разпоредбите на тези Правила и условия за ползване на САЙТА се считат за невалидни или неприложими, независимо от причината, това не отменя валидността и приложимостта на останалите разпоредби. 

 

Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони. 
Hustler-Print.com полага  усилия да поддържа точността на информацията, представена в САЙТА. Въпреки това, като се има предвид възможните грешки в тази информация, Hustler-Print.com уточнява, че изображенията на продуктите имат информативен характер, или доставените продукти могат да се различават от изображенията по какъвто и да е начин, поради промяна на характеристиките и дизайна, без предизвестие от страна на производителите. 
Също така, някои от характеристиките или цените на продуктите, представени в САЙТА, могат да бъдат променени от Hustler-Print.com без предизвестие и могат да съдържат оперативни грешки. 

 

Също така, поради ограниченото пространство и последователната структура на информацията, понякога описанията на продуктите могат да бъдат непълни. Въпреки това, от Hustler-Print.com се стремим да предоставим най-подходящата информация. 
Промоциите/офертите, представени в САЙТА, са налични до изчерпване на количествата. 
САЙТЪТ може да съдържа и линкове към други сайтове. Hustler-Print.com не носи отговорност за политика на поверителност, практикувана от уебсайтове, които не администрираме, както и друга информация, спомената в тези сайтове. 

 

В съдържанието на този документ следните термини, използвани с главни букви, ще имат конкретни значения, свързани с контекста, както е посочено по-долу: 
ПОТРЕБИТЕЛ: представлява лицето, което влиза в САЙТА, за частни или професионални цели и който е съгласен с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сегашния САЙТ, отговаряйки на всички изисквания за регистрация и ползване. 
КЛИЕНТ: представлява лицето, което влиза в САЙТА, за частни или професионални цели и който е съгласен с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сегашния САЙТ, отговаряйки на всички изисквания за регистрация и ползване, който подава и финализира поръчка. 
ЗЛОУПОТРЕБА ПРИ ПОЛЗВАНЕ: представлява използването на САЙТА по начин, който противоречи на практиката в областта, на регламентите и действащото законодателство, или по някакъв друг начин, който може да навреди на ДРУЖЕСТВОТО. 
ПОРЪЧКА: представлява електронен документ, създаден вследствие на влизането в САЙТА на КЛИЕНТА, който е форма на комуникация между ДРУЖЕСТВОТО и КЛИЕНТА. 
ДОГОВОР: представлява ПОРЪЧКА, потвърдена от ДРУЖЕСТВОТО, чрез която Hustler-Print.com се съгласява да достави на КЛИЕНТА продуктите и услугите, а КЛИЕНТЪТ се съгласява да ги заплати. 

 

ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА 
САЙТЪТ може да бъде използван само със законни цели. 
Забранено е използването на САЙТА по начин, който би могъл да навреди на САЙТА, но без да ограничава достъпа, като например: 
-   с цел за измама или по друг начин за извършване на престъпление или друга незаконна дейност 
-   изпращането, използването или повторното използване на всякакъв вид  материали, които са незаконни, обидни, оскърбителни, клеветнически, нецензурирани или заплашителни, или са несъвместими с правилата за авторско право, търговската марка, конфиденциалността, сигурността на личните данни, или е обидно, съдържа вируси, политически послания или каквато и да е форма на спам. 
Hustler-Print.com си запазва правото да откаже достъпа в САЙТА на който и да е ПОТРЕБИТЕЛ, да затвори акаунта или да анулира ПОРЪЧКАТА, дори и потвърдените поръчки. 
 

Hustler-Print.com не продава продукти на непълнолетни. Физическите лица, които не са достигнали 18-годишна възраст могат да правят ПОРЪЧКИ в САЙТА само в присъствието на родител или настойник. 

 

РАЗВИВАНЕ НА ОПЕРАЦИИ ЗА ПРОДАЖБА НА ПРОДУКТИ. УСЛОВИЯ ПРИ ПРОДАЖБА НА ПРОДУКТИ. ДОГОВОР. 
Продуктите и услугите, показани в САЙТА, представляват оферта на Hustler-Print.com. 
Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от